preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 10. 2018.

Ukupno: 99688
Danas: 87
Info centar za mlade...

Oglasna ploča

POČETAK PRIJAVA U SUSTAV NISpVU


Obavještavamo vas da će ovih dana u škole učenika, koji ove školske godine završavaju četverogodišnje srednje obrazovanje u Republici Hrvatskoj, stići dva osobna i tajna broja (PIN i TAN) koji će učeniku služiti za dodatnu zaštitu i privatnost podataka prilikom prijave ispita državne mature i studijskih programa kroz Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta (NISpVU) na ovoj mrežnoj stranici.

Uvjeti za prijave za upis na studijske programe za akademsku godinu 2010./2011. bit će dostupni od 1. prosinca 2009. godine.

Koristimo ovu priliku da vas pobliže upoznamo s postupkom koji će prethoditi prijavama ispita državne mature i studijskih programa:

  • U razdoblju od 1. do 15. studenoga 2009. molimo sve učenike da se pomoću svojega korisničkog imena, zaporke i PIN-a prijave u sustav i provjere svoje osobne podatke i unesu podatke za kontakt. U slučaju bilo kakvih netočnosti, javit ćete se ispitnome koordinatoru u svojoj školi.
  • Od 15. studenoga 2009. godine u sustavu će biti vidljive sve ocjene koje je učenik ostvario kroz protekla tri razreda srednje škole, podatci o natjecanjima na kojima je bio te podatci o kategoriji športaša, ukoliko u istu pripada. Molimo vas da do 30. studenoga pažljivo provjerite sve podatke i o eventualnim netočnostima obavijestite ispitnoga koordinatora u svojoj školi.
  • Do 1. prosinca 2009. godine svim će učenicima u škole biti dostavljene nove brošure u kojima će biti opisan postupak prijava ispita državne mature i studijskih programa te popis svih studijskih programa i njihovih uvjeta za prijavu za upis. Od toga datuma i na mrežnim stranicama portala Postani student bit će omogućeno pretraživanje svih studijskih programa i njihovih uvjeta za prijavu za upis.
  • Od 1. prosinca 2009. godine do uključivo 31. siječnja 2010. godine bit će omogućeno prijavljivanje ispita državne mature i studijskih programa svim kandidatima, uključujući i kandidate koji su svoje četverogodišnje srednje obrazovanje završili u Republici Hrvatskoj prijašnjih godina i kandidate koji su završili najmanje ekvivalentno četverogodišnje srednje obrazovanje izvan Republike Hrvatske.

Sve detalje i odgovore na pitanja oko postupka prijava ispita državne mature i studijskih programa pronaći ćete u novoj brošuri koja će se moći pogledati i na ovoj mrežnoj stranici.

I dalje vas pozivamo da pratite obavijesti koje se objavljuju na mrežnim stranicama Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje www.ncvvo.hr i Postani student www.postani-student.hr kako bi se pravovremeno informirali oko svih pojedinosti i novosti u postupku provođenja državne mature i prijava za upis na visoka učilišta.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Aleksandra Floreani   datum: 3. 11. 2009.

TražilicaVažne informacije

E-dnevnik


Dragi korisnici internetske stranice III. gimnazije Osijek,

fotografije i videe događanja, obilježavanja, projekte, akcije i aktivnosti u našoj Školi možete pogledati na sljedećim poveznicama:

Facebook III. gimnazije Osijek

Youtube III. gimnazije Osijek

Instagram III. gimnazije Osijek

 Off topic


Pogledajte, pročitajte!
preskoči na navigaciju