2022-06-10 10:00:24

Promotivni video škole: Dragi osmaši, čekamo vas!

Zaista smo ponosni i sretni jer vam možemo predstaviti promotivni videouradak škole koji je izradio naš školski volonterski klub ,,Volon3raj!". Promotivni video pogledajte ovdje.

Sama ideja o izradi promotivnog uratka nastala je još prilikom osnivanja kluba, tijekom ljeta prošle godine, kada su profesorica Katarina Moržan i pedagoginja Kristina Lovković primijetile da bi u izradu tog materijala bilo dobro uključiti naše buduće učenike volontere. U izradi ovog materijala sudjelovale su Iva Matišić (3.c), koja je samoinicijativno i zajedno s pedagoginjom Anom Gorup pokrenula cijeli projekt, online je sudjelovala i profesorica Moržan koja je tada bila na Erasmus+ mobilnosti u Portugalu. S velikim entuzijazmom pridružile su im se i učenice Ana Šestanj (3.f), Ivana Vileta (3.e) i Bruna Vujičić (2.a), koje su također sudjelovale u planiranju, organizaciji i snimanju, dok je Iva na kraju odradila i završno uređivanje materijala.
Čestitamo spomenutim učenicama i profesoricama te svim učenicima i profesorima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ovoga projekta, ili nisu, ali svakodnevno izgrađuju lijepu sliku škole i čine našu školu ugodnim mjestom za boravak, druženja i stjecanje novih znanja i iskustava. Dragi prijatelji škole, dijelite rad naših učenika na svojim društvenim mrežama!
Dragi osmaši, čekamo vas! 

III. gimnazija Osijek