2022-05-16 22:50:16

Space quiz
Tjedan Svemira bio je još u listopadu, no, iz svima poznatih razloga, tada nismo bili u mogućnosti održati Space quiz, ali ako se sjećate, dali smo obećanje da ćemo kviz održati do kraja školske godine. I zamislite, održali smo obećanje! 
Prošli petak nakon nastave održan je šesti Space quiz! Profesorice Kristina Ibrahimović i Jasenka Detling pripremile su više od sto pitanja, sjele za ocjenjivački stol i počelo je nadmetanje šest ekipa učenika svemiroljubaca. Neki su učenici došli tematski maskirani/našminkani pa su i za to na samom početku dobili dodatne bodove. Kviz je vodio profesor Karlo Kobaš.
Nakon 15 krugova pitanja i nakon dodatnog nadmetanja dobili smo rezultate: 1. mjesto: Patricia Perak, Ivan Katić, Zvonimir Šego i Saša Bosanac 2. mjesto: Laura Azenić, Dorian Jumić, Ivan Konjik i Angelika Španić 3. mjesto: Petar Jukić, Ivano Mihaljević, David Šokman i Dominik Vučković Hvala restoranu Rustika i Školskoj knjizi koji su se pobrinuli za nagrade naših pobjednika, a ovom prilikom čestitamo svim sudionicima i organizatorima na uspješnoj realizaciji još jednog Space quiza.

III. gimnazija Osijek