2022-05-07 18:11:47

Grad po mjeri i naša škola
Danas ćemo predstaviti jednoga učenika koji već četiri godine kontinuirano radi na izgradnji imidža naše škole. Riječ je o Marinu Rašiću (4.a) koji je u školi najpoznatiji kao izvrstan fotograf, ali riječ je i o mladiću koji je aktivan i na brojnim drugim društvenim područjima te često djeluje samozatajno iz sjene.
Marina, a i našu pedagoginju Kristinu Lovković, vidjet ćete u drugom dijelu dokumentarca ,,Grad po mjeri'' za koji vam donosimo poveznicu na društvenim mrežama škole. Naravno, pod naslovom dokumentarca skriva se na naš predivni Osijek (YouTube će vam odlaskom na poveznicu ponuditi i prvi dio dokumentarca).
Idejni je autor dokumentarca Branimir Kamber, poznati YouTuber, putopisac, avanturist i humanitarac. Spletom okolnosti Branimir i Marin stupili su u kontakt i Branimir je prepoznao Marinov potencijal i entuzijazam te mu je predložio suradnju u navedenom dokumentarcu, a misao vodilja bila je otkriti o čemu sanjaju mladi Slavonci. Međuostalim, Marin i pedagoginja predstavili su našu školu i istaknuli njezinu tradiciju dugu čak 150 godina. Pogledajte oba dijela dokumentarca, upoznajte Osijek iz druge perspektive i prisjetite se svih potencijala koje krije naš Grad po mjeri.

III. gimnazija Osijek