2020-12-19 11:03:58

Advent s Gimbom
Dragi sadašnji i bivši učenici, dragi roditelji, dragi sadašnji i bivši zaposlenici, dragi prijatelji škole!
Ovih dana vidjeli ste naše objave u kojima smo vam prikazali kako je lijepo uređena naša škola i sudeći po vašim reakcijama, očito smo vas uspjeli barem malo razveseliti.
Kako se ne bismo zaustavili na tome, sada pozivamo vas da nam šaljete svoje fotografije u kojima ćete prikazati radost predbožićnoga razdoblja koje ćemo mi objaviti na školskom Facebooku i Instagramu. Uključite su u našu akciju širenja radosti ,,ADVENT S GIMBOM!''. Nećemo dijeliti nikakve nagrade, a nagrada će vam biti to da ćete nekoga razveseliti!
Evo nekoliko važnih uputa:
1. Smijete poslati jednu fotografiju dnevno.
2. Na fotografijama ne smiju biti ljudi! Isključivo prikaz unutarnjeg i vanjskog ugođaja (dom, dvorište, grad, kolači, priroda…), sve ono što vama predstavlja duh predbožićnoga vremena.
3. Fotografiju možete poslati na e-mail: iii.gimnazijayt@gmail.com do 16h sati svaki dan, a fotografija će biti objavljena isti ili idući dan u popodnevnim/večernjim satima.
4. Vaše fotografije objavljivat ćemo svaki ili svaki drugi dan (ovisno o količini) sve do 23. prosinca. Prva objava kreće od 15. prosinca.
5. Ukoliko iz bilo kojeg razloga procijenimo da je fotografija neprimjerena, dat ćemo si za pravo ne objaviti istu.
Možete krenuti iz istih stopa!

III. gimnazija Osijek